Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2007 16:55 - лесни пари
Автор: lesipari Категория: Технологии   
Прочетен: 278 Коментари: 0 Гласове:
0



. Особено трябва да внимавате с адреса - как ТУКАШНИТЕ раздавачи ще разчетат английските и транскрибираните с латиница български думи. Те често ЛЕСНИ ПАРИ - почваме ВЕДНАГА! Става въпрос за работа. Въпреки, че ще я върши компютъра, а не вие. НА ВАС ВИ СЕ ПЛАЩА, а не вие плащате - нито сега, нито после

Имате компютър и прекарвате на него много (или малко...) часове, за да работите, да търсите работа и информация, да се забавлявате.
Cега можете да го накарате и самият той да се вземе в ръце и без вашата пряка намеса да заработва по някой лев... всъщност долар.

След обичайната (напълно безобидна и безплатна) регистрация и инсталиране на софтуер ще се появи една лента (FiestaBar™) горе на екрана (ако предпочитате, може и долу) и ще отнеме малко от полезната площ, но това е ЕДИНСТВЕНАТА ваша жертва. На тази лента американската фирма CashFiesta ще върти 2-3 свои рекламни банера, като предполага, че ще ги виждате.
Няма
да е нужно НАИСТИНА да им обръщате внимание, още пък по-малко - да ги натискате и да ходите по техните страници! И това е почти всичко - ще заработвате не кой знае колко, но... това зависи от вас, може и доста (ще го изясним по-долу)! Само от стоенето на тази лента на екрана!

Ако лентата ви досади, ако ви дразни, ако решите, че ви отвлича вниманието - във ВСЕКИ момент, в който решите, можете просто да я минимизирате. Или дори да затворите програмата! И после пак да си я стартирате. Което е едно изключително приятно различие от всички досега познати подобни системи.

 А това е един приятел, който ще ви бъде постоянно присъствие. Пешо Пешеходеца. Неспирно ходи да събира за вас точки, тоест ...долари. Тъкмо той върши цялата работа! (Господата от CashFiesta не му знаят името и му викат просто FiestaBoy! Какъв народ! Че питайте го човека бе! Кьор-кютук "Пешо"! Освен това си е на преклонна възраст, к`ъв Boy...)

Докато бай Пешо върви и на лентата се виждат реклами, на вас ви се начисляват точки. За 1 час се правят по около 600-700 точки. По принцип тази скорост зависи от няколко фактора, като например скоростта на връзката ви с Интернет, дали винаги има реклами на лентата и дали Пешо е винаги "буден". А той бързо се уморява - не го оставяйте да задреме! На годинки е човекът и това му се случава през няколко минути (но сме го засичали да деяни и до 15 - 20!), тогава е достатъчно само да го погъделичкате с мишката - и пак тръгва. Може дори не него, а само да пипнете лентата къде да е.

Не е необходимо да кликвате на банерите! Чрез размърдването на мишката всъщност показвате на Пешо (на CashFiesta), че ВИЕ сте будни и че виждате рекламите. (Всъщност не е




Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lesipari
Категория: Технологии
Прочетен: 6233
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930